Gæstekommentarer

Sikke en skøn eftermiddag på juletur i Aalborg med Aalborg Guideforening. Vi startede hos Aalborg Chokoladen med varm chokolade og masser af smagsprøver, hvorefter vi gik en dejlig tur rundt i byen for at se på spændende Street Art. Turen var kold, men efter halvanden time endte vi hos Ma Petite France til vin chaud og honningkage. To timer i dejligt selskab, turen kan anbefales.                                      10. december 2022, julegæst

Tak for en fantastisk tur rundt i Aalborg krydret med gode historier om byen og dens fine bygninger. Vi kan varmt anbefale at tage turen med Aalborg Guideforening.
26. november 2022, fødselsdagsgæst

– Tusind tak for en inspirerende tur i det vestlige Aalborg, en fornøjelse at have en guide, der ved meget om området, og lynhurtigt kunne tage bestik af gruppen og dermed skabe en god stemning.                      9. september 2022, afdelingsleder

Våre kunder var meget godt fornøyde med sightseeing på lørdag, og den kunnskapsrike guide  
29. august 2022, norsk salgschef

Vi var i dag på rundtur i klostret. Vores guide, var helt fantastisk! Utrolig levende i sine beretninger og fortællinger om stedet. Hun var rigtig sød til at spørge ind til, om der var spørgsmål til det, hun fortalte, og var rigtig sød at svare på de spørgsmål, der kom.
22. juni 2022, gæst på de offentlige rundvisninger

Stor ros til guiderne, der guidede os og vores konfirmationsgæster på en historisk bytur i det gamle Aalborg i går. Vores gæster var fulde af lovord til begge, de var utroligt vidende, gode formidlere og topprofessionelle. Kan kun give Aalborg Guideforening mange roser og varme anbefalinger.
15. maj 2022, mor til konfirmand

– Mange tak for en spændende rundvisning i Aalborg Kloster. Guiden var utrolig god til at fange børnene på deres niveau.
9. maj 2022, kirke- og kulturmedarbejder